lunes, 30 de abril de 2012

Pujada al Montí (Onda)


              El passat diumenge 22 d’abril va donar lloc a la localitat veïna d´Onda la Pujada al Montí. La prova inclosa al circuit de muntanya de la Diputació va comptar amb quasi 800 participants. El recorregut de aproximadament 20 kilòmetres i vora 800 metres de desnivell positiu acumulat, va  fer gaudir als aficionats a la muntanya  de Castelló i voltants.
                Pel que fa al “Betxi Runners”, el més ràpid en arribar a les pistes d’atletisme va ser Paco Sanz amb un temps de 2 h i 1 minut, seguit de Héctor Ibáñez amb 2 h 4 minuts, Eduardo Escribano amb 2 h 8 minuts, Ramón Martinez amb 2 h 10 minuts, Manolo Escobedo 2 h 25 minuts. Emilio Torres, que no feia ni 7 dies que acabava el marató de Viena, acabava la prova amb 2 h 33 minuts amb Sean Torres.  Juansan Garcia va parar el crono en 2 h 42 minuts, i seguidament a escassos segons va entrar Domingo Barcos. També va participar Eric Peñalver que es va tindre que retirar a 2 kilómetres de meta quant rodaba en 5ª posició de la general.
                A la prova van participar un bon nombre de corredors betxinencs, als que convidem una vegada més a unir-se al grup, i que no els nombrem ací, per no oblidar-nos de ningú.









No hay comentarios:

Publicar un comentario